Όροι συμμετοχής

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής που βρίσκεται στο www.lsvt-diepistimoniko.gr δεν αποτελεί δέσμευση του ενδιαφερόμενου για συμμετοχή στην εκπαίδευση, αλλά μόνο γνωστοποίηση των στοιχείων που είναι απαραίτητα για την επικοινωνία μαζί του.


ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΕΓΓΡΑΦΗ
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες που λάβατε στο email και καταβάλετε τις δόσεις για την εκπαίδευση και αφού ενημερώσετε σχετικά με αυτές,  θα σας σταλθεί επιβεβαιωτικό email για την καταγραφή των καταθέσεων και για την κράτηση της θέσης σας.


ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΗΔΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
Σε περίπτωση που επικυρωθεί η εγγραφή σας με την ιδιότητα του προπτυχιακού φοιτητή ή του ήδη πιστοποιημένου θεραπευτή, παρακαλούμε την πρώτη ημέρα της εκπαίδευσης να επιδεικνύετε το φοιτητικό πάσο καθώς και τη βεβαίωση φοιτητικής ιδιότητας από τη Σχολή σας ή την πιστοποίηση του LSVT LOUD αντίστοιχα.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ - ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ
Οι καταβληθείσες δόσεις επιστρέφονται μόνο:
  • σε περίπτωση ακύρωσης της εκπαίδευσης από τους διοργανωτές
  • σε περίπτωση που κλείσουν οι θέσεις της εκπαίδευσης με άτομα που ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας
Σε καμία άλλη περίπτωση δεν επιστρέφονται προκαταβολές.


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Η συμμετοχή στην εκπαίδευση είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και τις δύο ημέρες.  Οι συμμετέχοντες που θα καθυστερήσουν να προσέλθουν ή θα χάσουν κάποιο τμήμα από την εκπαίδευση ΔΕΝ δικαιούνται πιστοποίηση ή επιστροφή χρημάτων. Παρακαλούμε να οργανώσετε το πρόγραμμα του ταξιδιού σας αναλόγως.


ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ
Σε περίπτωση ηλεκτρονικής μεταφοράς εμβάσματος για τις δόσεις από τράπεζα διαφορετικής της Alpha Bank, επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου με τις προβλεπόμενες τραπεζικές προμήθειες. Αν δεν ξέρετε πώς ρυθμίζεται αυτό, ρωτήστε την υπηρεσία e-banking της τράπεζάς σας.


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ – ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Παρακαλείσθε να μην αγοράζετε μεταφορικά εισιτήρια (π.χ. αεροπορικά) και να μην κάνετε κράτηση δωματίων σε ξενοδοχεία πριν επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τον αρμόδιο συνεργάτη του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου στο 6986180630, που θα σας επιβεβαιώσει τη διεξαγωγή ή μη της εκπαίδευσης.


ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Ο χώρος διεξαγωγής της εκπαίδευσης θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες μέχρι τις 31 Ιουλίου. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν σχετικά με email και sms. Ο χώρος διεξαγωγής της εκπαίδευσης μπορεί να είναι κεντρικό ξενοδοχείο ή συνεδριακός χώρος.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Η επίσημη γλώσσα της εκπαίδευσης είναι η αγγλική. Στους συμμετέχοντες παρέχεται η δυνατότητα να έχουν μετάφραση, η οποία κοστολογείται σύμφωνα με ότι αναφέρεται στο ενημερωτικό email που λάβατε.
  • Για τη διασφάλιση της παροχής μετάφρασης θα λάβετε επόμενο ενημερωτικό email, μετά και την επιβεβαίωση της επιλογής μετάφρασης από εσάς.
  • Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν μπορείτε να ακυρώσετε την επιλογή σας για παροχή μετάφρασης, μετά την κράτηση σας για αυτή.
  • Οι συμμετέχοντες που έχουν επιλέξει την μετάφραση παρακαλούνται τις ημέρες της εκπαίδευσης να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο  (ζητείται από την εταιρεία παροχής δεκτών – ακουστικών).


ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ
Με την κατάθεση της 1ης δόσης αποδέχεστε τους όρους, τις πληροφορίες και τη διαδικασία κράτησης της θέσης, όπως αυτά αναγράφονται στο παρόν έγγραφο ή στο ενημερωτικό email για την κατοχύρωση της θέσης σας που λάβατε.
Copyright © LSVT LOUD in Greece | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com