Εκπαιδεύτριες της LSVT Global

Οι διδάσκουσες του Σεμιναρίου LSVT LOUD διαθέτουν αθροιστικά πάνω από 124 έτη εμπειρίας ως λογοθεραπεύτριες, έχουν παράσχει θεραπεία σε περισσότερους από 600 ανθρώπους με Νόσο Πάρκινσον ή άλλες νευρολογικές διαταραχές με τη χρήση LSVT LOUD, και έχουν εκπαιδεύσει περισσότερους από 25.000 κλινικούς λογοθεραπευτές σε 70 χώρες!


LSVTCynthia Fox, PhD, CCC-SLP
Η Δρ. Fox είναι ειδική στην αποκατάσταση και τη νευροπλαστικότητα, καθώς και τον ρόλο της άσκησης στη βελτίωση της λειτουργίας μετά από νευρολογική βλάβη ή πάθηση. Είναι κορυφαία παγκοσμίως στο LSVT LOUD και έχει διενεργήσει σχετική έρευνα αποτελεσματικότητας στη νόσο Parkinson και άλλες διαταραχές. Ήταν η πρώτη που εφήρμοσε LSVT LOUD σε άλλες διαταραχές εκτός της Parkinson και ήταν πρωτοπόρος στην εφαρμογή του σε παιδιατρικούς πληθυσμούς, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών με εγκεφαλική παράλυση. Η Δρ. Fox ασχολήθηκε με την ανάπτυξη του LSVT BIG. Διδάσκει σε σεμινάρια Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης LSVT LOUD και LSVT BIG. Η Δρ. Fox είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος και Συν-Ιδρύτρια της LSVT Global.

Angela Halpern, MSc, CCC-SLP
Η κα Halpern είναι ειδική σε διαταραχές φωνής/ομιλίας και στην έρευνα αποτελεσματικότητας θεραπειών για άτομα με Νόσο Πάρκινσον. Είναι Κλινική Διευθύντρια του LSVT LOUD και διδάσκει LSVT LOUD. Συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία διαδικτυακών και άλλων σεμιναρίων LSVT LOUD. Είναι συνεργαζόμενη ερευνήτρια στο NCVS-Denver. Έχει συγγράψει άρθρα σχετικά με την έρευνα αποτελεσματικότητας θεραπειών για άτομα με Νόσο Πάρκινσον, και έχει κάνει παρουσιάσεις σε πολυάριθμα εθνικά και διεθνή συνέδρια.Heather Hodges MA, CCC-SLP
 Η κα Hodges έχει master στις Επιστήμες Ομιλίας, Γλώσσας και Ακοής από το Πανεπιστήμιο του Colorado. Είναι μέλος της ομάδας έρευνας του Δρ. Ramig από το 2004. Είναι σύμβουλος, ειδική κλινικός, και διδάσκει στα σεμινάρια εκπαίδευσης και πιστοποίησης της LSVT Global. Εκτός του ότι μελετά τις νευρογενείς διαταραχές φωνής και ομιλίας και έχει πιστοποιηθεί στο LSVT LOUD από το 2006, η κα Hodges έχει εργαστεί επίσης 13 χρόνια σε νοσοκομείο για εξωτερικούς ασθενείς με εξειδίκευση στη διάγνωση και τη θεραπεία δυσφαγίας, δυσφωνίας και διαταραχών της άνω αναπνευστικής οδού. 
Copyright © LSVT LOUD in Greece | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com